Hâncești: Un copil de 9 luni a decedat după ce a căzut, împreună cu mama sa, dintr-o mașină aflată în mișcare
Full Article 2 minutes read

Hâncești: Un copil de 9 luni a decedat după ce a căzut, împreună cu mama sa, dintr-o mașină aflată în mișcare

Un bebeluș de 9 luni a decedat după ce a căzut, împreună cu mama sa, din mașina condusă de tatăl acestuia. Bărbatul a fugit de la fața locului, însă a fost depistat la scurt timp de oamenii legii. În urma testării cu aparatul Drager ambii părinți s-au dovedit a fi în stare de ebrietate avansată.  

Cazul a avut loc, pe 8 aprilie, în jurul orei 14:00, pe o stradă din satul Bălceana, raionul Hâncești.

Oamenii legii au stabilit că dintr-o Dacia Logan, condusă de un bărbat de 45 de ani, în circumstanțe necunoscute a căzut soția acestuia de 40 de ani care avea în brațe copilul lor de doar 9 luni.

Bărbatul a părăsit locul incidentului. Ulterior, polițiștii l-au depistat la domiciliul acestuia din satul Bălceana. Fiind supus testării alcoolscopice, s-a stabilit o concentrație de 1,11 mg/l alcool în aerul expirat.

Femeia și copilul au fost transportați la Spitalul raional Hîncești. La moment starea mamei este satisfăcătoare, însă bebelușul, în urma traumelor primite, a decedat.

La spital femeia a fost și ea testată alcoolscopic, rezultatul fiind de 1,15 mg/l în aerul expirat.

La moment, oamenii legii stabilesc toate circusmtanțele producerii accidentului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: