Hotel prăbușit în Germania. Sunt persoane decedate
Full Article 2 minutes read

Hotel prăbușit în Germania. Sunt persoane decedate

Un hotel cu două etaje din Germania s-a prăbușit parțial în dimineața zilei de 7 august, provocând decesul a două persoane – o femeie și un bărbat, anunță presa germană. Potrivit portalului focus.de alte două persoane au fost grav rănite. Sub dărâmături mai sunt persoane care așteptă să fie salvate. 

Potrivit poliției germane, etajul superior al hotelului s-a prăbușit, în momentul incidentului fiind prezente 14 persoane. Cinci dintre acestea au reușit să scape nevătămate. Printre supraviețuitorii scoși de sub ruine se numără o familie din Olanda, un bărbat de 26 de ani, o femeie de 23 de ani și fiul lor în vârstă de doi ani. Presa olandeză a relatat că tânăra ar fi jurnalistă la ziarul „Het Urkerland”.

Ultimele informații, prezentate în cadrul unei conferințe de presă de către echipele de salvare, indică faptul că nouă persoane au fost îngropate sub dărâmături. Mai există persoane care așteaptă să fie scoase, dar acestea trebuie să rămână sub observație deoarece clădirea s-a „deplasat” cu câțiva centimetri, iar intervenția poate fi periculoasă pentru salvatori. Din fericire, toți cei prinși sub ruine au telefoane mobile, ceea ce a permis echipelor de salvare să-i localizeze și să-i contacteze rapid.

Oamenii din clădirile învecinate au fost evacuați, având în vedere riscul de daune pe care o prăbușire completă le-ar putea provoca.

Până în prezent, circumstanțele care au dus la acest accident rămân necunoscute.

Incidentul a avut loc în orașul Kröv, situat în landul Renania-Palatina. Hotelul prăbușit datează din secolul al XVII-lea și a fost renovat în anii 1980.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: