Ignatiev, după ședința „1+1” de la Chișinău: „Nu am găsit soluții pentru nici una din probleme”
Full Article 1 minutes read

Ignatiev, după ședința „1+1” de la Chișinău: „Nu am găsit soluții pentru nici una din probleme”

În cadrul întrevederii reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană, în formatul „1+1”, reprezentanții de la Chișinău și Tiraspol nu au găsit soluții pentru nici o problemă. Despre aceasta a informat astăzi, 2 decembrie, așa zisul ministru de externe, Vitalii Ignatiev.

„Din păcate, nu am găsit soluții pentru nici una din probleme. Deși noi am discutat în detaliu problema importului de medicamente în Transnistria. Modelele de decizie sunt foarte simple, trebuie doar acceptate. Am convenit că vom încerca să ne vedem până la finele acestui an. Pe principiul reciprocității, următoarea întâlnire va fi cel mai probabil la Tiraspol”, a spus Ignatiev.

Amintim că astăzi la Chișinău a avut loc întrevederea reprezentanților politici în procesul de negocieri pentru reglementarea transnistreană, în formatul „1+1”.

La reuniune au fost abordate subiecte legate de criza energetică, vulnerabilitățile la care sunt expuși cu locuitorii de pe ambele maluri ale Nistrului, precum și problema asigurării liberei circulații.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: