Igor Grosu: Vedem, din nou, cum războiul nedrept al Rusiei în Ucraina afectează direct Moldova 
Full Article 40 second read

Igor Grosu: Vedem, din nou, cum războiul nedrept al Rusiei în Ucraina afectează direct Moldova 

Președintele Parlamentului Igor Grosu susține că războiul nedrept al Federației Ruse în Ucraina afectează direct țara noastră. „Astăzi vedem din nou”, comunică oficialul în contextul întreruperilor masive de energie electrică. 

„Dragi cetățeni. Astăzi vedem, din nou, cum acest război nedrept al Federației Ruse în Ucraina afectează direct Republica Moldova”, a scris Grosu, pe Facebook.

Totodată, oficialul a prezentat declarațiile ministrului Infrastructurii și Dezvoltării Regionale Andrei Spînu, în care cel din urmă anunța că „urmare a bombardamentului Rusiei împotriva sistemului energetic ucrainean din ultima oră, avem întreruperi masive de energie electrică în toată țara”.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: