Imagini video cu scandalul care a dus la anularea zborului Chișinău-Tel Aviv. Explicația unui pasager
Full Article 2 minutes read

Imagini video cu scandalul care a dus la anularea zborului Chișinău-Tel Aviv. Explicația unui pasager

Unul dintre pasagerii zborului anulat Chișinău-Tel Aviv a înregistrat un video, fiind distribuit de o publicație israeliană. Potrivit publicației, compania Air Moldova a înregistrat, pe un loc de zbor, două persoane cu același nume.

Astfel s-a constatat că unul din pasageri a rămas fără loc. La un moment dat, menționează publicația, comandantul aparatului de zbor a luat decizia de a anula zborul. Astfel, pasagerii s-au întors la aeroport.

NM a solicitat o reacție de la reprezentanții Air Moldova. Compania spune că a anunțat anterior motivul anulării zborului Chișinău-Tel Aviv – „acesta fiind încălcarea normelor de securitate a zborului”. „Orice alte insinuări și acuzații compania aeriană nu va comenta”, a menționat Air Moldova pentru NM.

Amintim, cursa Chișinău-Tel Aviv din 25 decembrie a fost anulată. Motivul anunțat de compania Air Moldova – o bătaie care a izbucnit la bordul aeronavei. Compania menționa că pasagerii agresivi au fost preluați de poliție, iar cei care au pierdut zborul vor pleca cu următoarea cursă.

Ulterior, reprezentanții Poliției de Frontieră au menționat pentru NM că Ambasada Statului Israel în Republica Moldova a fost informată despre incident. Și instituția de frontieră a declarat că zborul a fost anulat din motive de securitate.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: