„Îmi pare rău că am dezamăgit atâta lume”. Primul mesaj al luptătoarei Irina Rîngaci, după înfrângerea la Olimpiadă
Full Article 3 minutes read

„Îmi pare rău că am dezamăgit atâta lume”. Primul mesaj al luptătoarei Irina Rîngaci, după înfrângerea la Olimpiadă

Luptătoarea Irina Rîngaci a pierdut, pe 5 august – la Jocurile Olimpice de la Paris, în fața sportivei din Coreea de Nord Sol Gum Pak. Astfel, sportiva din Republica Moldova și-a încheiat evoluția la Jocurile Olimpice. Rîngaci a scris pe o rețea de socializare că este o „înfrângere destul de dureroasă” pentru ea și că „olimpiada este o competiție psihologică”. „Știu după ce am venit aici la Paris, dar din păcate nu mi-a reușit de această dată”, a comunicat sportiva. Menționăm, pe lângă Irina Rîngaci, și-au încheiat evoluția la Paris sportivii Victor Ciobanu și Alexandra Emilianov. 

Irina Rîngaci (68 kg) a cedat, pe 5 august, în optimele de finală în fața sportivei din Coreea de Nord, Sol Gum Pak.

Pe 6 august, sportiva din Republica Moldova a scris pe o rețea de socializare că este o „înfrângere destul de dureroasă” pentru ea.

Cu regret părăsesc această competiție cu o înfrângere, înfrângere destul de dureroasă pentru mine! Îmi pare rău că am dezamăgit atâta lume care au sperat și au crezut în mine. Olimpiada este o competiție psihologică, iar eu am pierdut testul! Au fost piedici, au fost tensiuni, a fost presiune dar asta e! SE BUCURA UNII DE SCÂRBĂ ALTORA. Scriu cu durere aceste gânduri pentru că știu după ce am venit aici la Paris, dar din păcate nu mi-a reușit de această dată. Țin capul capul sus și merg mai departe și sper să mă mai întorc pe saltele olimpice”, a menționat sportiva.

Menționăm, pe 5 august, au evoluat la Paris în total trei sportivi, printre care: Victor Ciobanu și Alexandra Emilianov. Primul a debutat la proba de lupte și a fost învins de Ri Se Ung din Coreea de Nord. Alexandra Emilianov a concurat în finala probei de aruncare a discului. În calificări, ea a înregistrat al șaselea, cel mai bun rezultat, de 64,33 metri. În finala probei, Emilianov a ocupat locul 11. Ea a înregistrat rezultatul 58,08 metri la proba aruncarea discului.

Pe 6 august vor evolua la Paris trei sportivi din Republica Moldova, la proba aruncarea suliței – Andrian Mardare și la canoe, dublu feminin 500 metri – Daniela Cociu și Maria Olărașu.

***

Jocurile Olimpice de la Paris se desfășoara în perioada 26 iulie – 11 august. Republica Moldova este reprezentată de 26 de sportivi în cadrul a 10 probe.

Țara noastră a obținut până acum două medalii de bronz la Olimpiada de la Paris. Acestea au fost câștigate de judocanii Denis Vieru și Adil Osmanov.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: