În apropierea Odesei s-a scufundat o navă. Patru oameni sunt dați dispăruți
Full Article 2 minutes read

În apropierea Odesei s-a scufundat o navă. Patru oameni sunt dați dispăruți

La 20 de mile de Odesa s-a scufundat nava comercială HELT, sub pavilionul Panamei. Administrația porturilor maritime ale Ucrainei a precizat că ambarcațiunea a fost grav avariată. Potrivit dailymail.co.uk, doi membri ai echipajului au reușit să se salveze. 

UPDATE (17:47) Autoritățile ucrainene au anunțat că toți cei 6 membri ai echipajului au fost salvați.

Știrea inițială

Nava a lansat semnalul de urgență pe canalul 16. Se afla în legătură cu serviciul de salvare. Ultimul raport de pe ambarcațiune: s-a înclinat la 70 de grade, urcăm pe plute. La 12:18 HELT a dispărut de pe radare”, a precizat Administrația ucraineană a porturilor maritime.

Potrivit portalului din Odesa dumskaya, echipajul era format din 6 persoane – patru ucraineni și doi ruși. Jurnaliștii ucraineni informează că două persoane s-au salvat.

Iar portalul dailymail.co.uk scrie că ambarcațiunea aparține Estoniei.

Directorul companiei din Tallinn Vista Shipping Agency a declarat pentru portal că, din primele informații, nava a atins o mină. Patru membri ai echipajului sunt dați dispăruți.

„Ambarcațiunea s-a scufundat”, a precizat antreprenorul.

Amintim că, pe 25 februarie, în apele neutre ale mării Negre a fost lovită de un obuz nava MILLENIAL SPIRIT IMO (navă de tip Chemical Tanker), înmatriculată sub pavilionul Republicii Moldova. Echipajul navei era format din cetăţeni ai Federaţiei Ruse.

Informații despre evenimentele din Ucraina, care se desfășoară chiar în aceste momente în LIVE Textul NM A opta zi de război în Ucraina.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.
x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: