În câteva sectoare ale capitalei au loc târguri cu produse autohtone
Full Article 2 minutes read

În câteva sectoare ale capitalei au loc târguri cu produse autohtone

În perioada 1-2 aprilie, în câteva sectoare din capitală vor fi desfășurate diverse iarmaroace cu produse și mărfuri autohtone. Anunțul a fost făcut de Primăria municipiului Chișinău. Instituția menționează că acțiunile au drept scop susținerea producătorilor locali și asigurarea locuitorilor capitalei cu mărfuri agricole de sezon.

În sectorul Buiucani, pe teritoriul adiacent edificiului „Kentford”, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 202, pe 1 aprilie, va avea loc târgul „EcoLocal”, cu produse alimentare și nealimentare autohtone ecologice, organizat de Asociația Consumatorilor și Producătorilor Eco și Artizanali.

De asemenea, pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 103, adiacent (cinematograf „Patria Loteanu”) în perioada 1-2 aprilie, va avea loc un târg de weekend al meșterilor populari și al producătorilor autohtoni.

În sectorul Râșcani, pe bd. Moscova, 21, vizavi de str. M. Basarab, 3, va avea loc târgul cu fructe, legume și produse apicole.

În același sector, pe str. Miron Costin, 13/1 (lângă scuar), va avea loc un târg de weekend al producătorilor autohtoni, precum și un târg pascal, pe aceeași adresă (la intrarea în scuar).

În sectorul Ciocana, pe bd. Mircea cel Bătrân, colț cu strada P. Zadnipru, Scuarul Arborelui Solar, între 1-2 aprilie, va fi organizat un târg al producătorilor locali.

De menționat că, în perioada 13 martie – 16 aprilie 2023, în Piața Marii Adunări Naționale activează „Târgul de Primăvară”, cu produse alimentare și nealimentare.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: