În Moldova vor apărea magazine H&M? Discuția lui Alaiba, de la Davos, cu un oficial al companiei
Full Article 50 second read

În Moldova vor apărea magazine H&M? Discuția lui Alaiba, de la Davos, cu un oficial al companiei

Ministrul Economiei Dumitru Alaiba spune că a avut o întrevedere, la Davos, cu șefa grupului H&M pentru Afaceri Publice Pernilla Halldin. Oficialul moldovean spune că „magazine H&M sunt prin toată Europa, dar nu în Moldova”.

„Vrem să fim în rând cu lumea”, adaugă el, pe o rețea de socializare.

„De asemenea, sunt sigur că avem loc în Moldova și pentru o fabrică de confecții. Industria textilelor poate avea o ofertă interesantă pentru investitori ca H&M, creând locuri de muncă și potențial de export pentru țara noastră”, susține ministrul.

El mai spune că echipa țării noastre va continua discuțiile cu grupul H&M în perioada imediat următoare.

H&M este o companie suedeză de îmbrăcăminte din Stockholm. Compania a fost înființată în 1947, în Västerås, Suedia. În iulie 2010, H&M avea aproximativ 76.000 de angajați, care lucrau în circa 2.000 de magazine din 37 de țări.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: