În pofida „circumstanțelor deloc ușoare”, Ceban anunță inaugurarea bradului și târgului de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale
Full Article 2 minutes read

În pofida „circumstanțelor deloc ușoare”, Ceban anunță inaugurarea bradului și târgului de Crăciun în Piața Marii Adunări Naționale

În Piața Marii Adunări Naționale din municipiul Chișinău urmează să fie amenajat bradul de Crăciun și un târg tradițional. Evenimente tradiționale vor fi organizate și în alte sectoare ale capitalei. Anunțul a fost făcut de către primarul Ion Ceban, care a precizat că, în pofida „circumstanțelor deloc ușoare”, este nevoie ca oamenii să simtă spiritul sărbătorilor de iarnă.

Bradul de Crăciun urmează să fie inaugurat în zilele următoare. Din cauza faptului că scuarul Catedralei este în reparații, târgul de Crăciun se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale.

„Nu ne furați Crăciunul! În pofida tuturor circumstanțelor deloc ușoare, noi toți, mai ales cei mici, avem nevoie să simțim spiritul sărbătorilor de iarnă! Sărbătorile de iarnă ne bat la ușă și în acest an Primăria Chișinău va amenaja tradițional Târgul de Crăciun în centrul capitalei, dar și în alte sectoare”, a anunțat Ceban.

Edilul susține că cheltuielile de energie electrică nu vor fi prea mari.

„Am făcut calcule și consumul de energie electrică pentru toate decorațiunile din tot orașul ne costă aproximativ cât este și consumul unui bloc de locuit cu 25 de apartamente. La organizarea sărbătorilor de iarnă, avem și parteneri care ne vor dona generatoare electrice pe care le vom folosi, iar la final le vom da instituțiilor educaționale din capitală”, a precizat Ceban.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: