În România a apărut încă o companie aeriană – Bees Airlines. Va efectua zboruri inclusiv din Chișinău
Full Article 2 minutes read

În România a apărut încă o companie aeriană – Bees Airlines. Va efectua zboruri inclusiv din Chișinău

În România a fost înființată o nouă companie aeriană – Bees Airlines, care va opera curse avia de la aeroporturile din București, Suceava și Chișinău spre destinații din Europa și altele. Zborurile vor începe a fi efectuate din luna august. De la Aeroportul Chișinău, aeronavele companiei vor zbura spre Verona, Italia, ruta avia urmând a fi lansată pe 27 august. 

Bees Airlines va efectua zboruri de la aeroporturile din București și Suceava, precum și de la cel din Chișinău, spre destinații europene, Egipt și Turcia. Compania aeriană va transporta în principal clienți ai operatorilor de turism. Din 5 august, compania va lansa prima cursă avia – din București către Heraklion, urmând ca la sfârșitul lunii să fie adăugate zboruri către Praga, Tel Aviv și Verona, iar în septembrie spre Baden-Baden. În plus, din 27 august, aeronavele companiei aeriene vor opera zboruri de la Chișinău la Verona. Potrivit site-ului Bees Airlines, prețul unui bilet este 89 de euro.

Potrivit presei de peste Prut, Bees Airlines a fost înființată în România de Andrij Baganics – un om de afaceri maghiar. Victor Antohe, ex-director la Tarom, va ocupa funcția de CEO al companiei.

Denumirea companiei este similară cu cea a operaturului aerian low cost ucrainean Bees Airline, care și-a încetat activitatea după declanșarea invaziei ruse la scară largă asupra Ucrainei. Reprezentanții Bees Airlines au recunoscut că au cumpărat brand-ul, însă compania este „100% românească”.

Marca a fost cumpărată de investitori, dar compania noastră este 100% o companie românească, fără nicio legătură cu compania aeriană ucraineană”, a spus un purtător de cuvânt.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: