VIDEO „În semn de solidaritate cu Ucraina”. Gavrilița a anunțat că vor fi stinse luminile din Guvern și instituțiile subordonate
Full Article 40 second read

VIDEO „În semn de solidaritate cu Ucraina”. Gavrilița a anunțat că vor fi stinse luminile din Guvern și instituțiile subordonate

Premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița a anunțat că pe 29 decembrie, începând cu ora 18, vor fi stinse luminile din casa Guvernului și mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine. 

„Vreau să anunț că în semn de solidaritate cu prietenii noștri din Ucraina, joi la ora 18:00 vor fi stinse luminile din casa Guvernului și în mai multe clădiri ale instituțiilor din subordine. Îndemn colegii și din alte instituții să se alăture acestui gest simbolic, așa au făcut și alte țări”, a comunicat premierul, în cadrul ședinței Guvernului din 28 decembrie.

„Noi ne bucurăm de lumină și căldură. În semn de solidaritate stingem cel puțin pe o perioadă luminile în instituțiile noastre”, a conchis prim-ministra.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: