În Transnistria începe campania de revaccinare împotriva coronavirusului
Full Article 1 minutes read

În Transnistria începe campania de revaccinare împotriva coronavirusului

În timpul apropiat, în Transnistria va începe revaccinarea populației împotriva Covid-19. Propunerea a fost anunțată de către liderul regiunii Vadim Krasnoselski, în ședința din 25 octombrie.

Krasnoselski a menționat că este de părere că ar trebui să demareze campania de revaccinare, întrucât mulți dintre locuitorii regiunii au fost imunizați cu prima doză acum jumătate de an.

Liderul de la Tiraspol a remarcat că în Ucraina și alte state nu mai sunt recunoscute drept valabile certificate de imunizare după expirarea a 180 de zile de la a doua doză.

Bilanțul persoanelor revaccinate ar urma să fie monitorizat separat de cel al pacienților care se vaccinează pentru prima oară.

Potrivit autorităților locale, 108,5 mii de oameni din stânga Nistrului au schema completă de vaccinare (din populația totală de circa 465 de mii).

Amintim că ministrul Sănătății Ala Nemerenco a declarat recent că autoritățile iau în considerare posibilitatea demarării campaniei de revaccinare. Primii care ar putea fi imunizați cu a treia doză sunt medicii.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: