Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați se află la Chișinău: va vizita un centru pentru refugiați, împreună cu ministrul de Interne
Full Article 40 second read

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați se află la Chișinău: va vizita un centru pentru refugiați, împreună cu ministrul de Interne

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați, Filippo Grandi și directorul regional al UNHCR pentru Europa, Philippe Leclerc se află la Chișinău. Pe 19 ianuarie, cei doi oficiali, reprezentantul UNCHR în Moldova, Francesca Bonelli și ministrul de Interne adrian Efros vor avea o întrevedere. Ulterior, Grandi și Efros vor vizita un centru pentru refugiați.

Adresa centrului în care va avea loc vizita nu a fost făcută publică. Reprezentanții MAI au precizat că vor oferi informații despre întrevedere și deplasare într-un comunicat de presă.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

Хотите поддержать то, что мы делаем?

Вы можете внести вклад в качественную журналистику, поддержав нас единоразово через систему E-commerce от банка maib или оформить ежемесячную подписку на Patreon! Так вы станете частью изменения Молдовы к лучшему. Благодаря вашей поддержке мы сможем реализовывать еще больше новых и важных проектов и оставаться независимыми. Независимо от того, как вы нас поддержите, вы получите небольшой подарок. Переходите по ссылке, чтобы стать нашим соучастником. Это не сложно и даже приятно.

Поддержи NewsMaker!

Înaltul Comisar al ONU pentru Refugiați Filippo Grandi, vizită în Moldova: se va întâlni cu Adrian Efros

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: