Încă 6 pacienți infectați cu COVID-19 au decedat pe parcursul nopții
Full Article 2 minutes read

Încă 6 pacienți infectați cu COVID-19 au decedat pe parcursul nopții

În Republica Moldova au fost înregistrate încă 6 decese în rândul pacienților infectați cu COVID-19. Bilanțul a fost publicat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale în dimineața de 9 iunie. Bilanțul a ajuns, astfel, la 359 de morți.

Deces 354: Femeie de 70 ani, din Ceadîr-Lunga. Internată la data de 31 iunie, la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat.

Deces 355: Femeie de 69 ani, din raionul Fălești. Internată la data de 29 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: hipertensiune arterială, anemie cronică, obezitate, diabet zaharat.

Deces 356: Femeie de 72 ani, din mun. Bălți. Internată la data de 31 mai, la Spitalul Clinic Bălți. Comorbidități: edem crebral, cardiomiopatie de etiologie mixtă, diabet zaharat, hipertensiune arterială.

Deces 357: Bărbat de 65 ai, din mun. Chișinău. Internat la data de 2 iunie, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate.

Deces 358: Bărbat de 63 ani, din raionul Ceadîr-Lunga. Internat la data de 30 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: hipertensiune arterială, diabet zaharat, obezitate morbidă.

Deces 359: Femeie de 74 ani, din raionul Strășeni. Internat la data de 28 mai, la Spitalul Clinic Republican. Comorbidități: cardiopatie mixtă, diabet zaharat, hepatită de etiologie virală, hipertensiune arterială.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 9807 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1052 în Transnistria. În total, 5797  persoane s-au vindecat.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: