Încă un accident în Chișinău, pe trecerea de pietoni. Un băiat de 14 ani a ajuns la spital
Full Article 1 minutes read

Încă un accident în Chișinău, pe trecerea de pietoni. Un băiat de 14 ani a ajuns la spital

Un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni. Accidentul s-a produs pe 18 ianuarie în Chișinău.

Poliția a fost alertată în jurul orei 8:45, printr-un apel la numărul 112. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor str. V. Belinschi – Ion. Neculce din sectorul Buiucani al capitalei.

Polițiștii au stabilit că o mașină condusă de un bărbat de 63 de ani a lovit un adolescent de 14 ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

Băiatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Amintim că, în ajun, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.

Tot pe 17 ianuarie, mai mulți activiști civici au organizat un flashmob cu genericul „Pietonii au dreptul la viața!” în fața Primăriei Municipiului Chișinău. Aceștia au cerut autorităților implementarea măsurilor și strategiilor, care previn accidentele rutiere mortale.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la existența jurnalismului de calitate susținându-ne pe Patreon! În acest fel, puteți fi parte a schimbării în bine a Moldovei. Datorită sprijinului vostru, vom putea implementa și mai multe proiecte noi și importante. Vă punem la dispoziție 6 modalități de a ne sprijini. În schimb, vă oferim content exclusiv și cadouri plăcute. Accesați linkul pentru a deveni patronul nostru. Nu este deloc greu, în schimb este atât de plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: