Încă un accident în Chișinău, pe trecerea de pietoni. Un băiat de 14 ani a ajuns la spital
Full Article 1 minutes read

Încă un accident în Chișinău, pe trecerea de pietoni. Un băiat de 14 ani a ajuns la spital

Un copil de 14 ani a ajuns la spital după ce a fost lovit de o mașină în timp ce traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni. Accidentul s-a produs pe 18 ianuarie în Chișinău.

Poliția a fost alertată în jurul orei 8:45, printr-un apel la numărul 112. Accidentul s-a produs la intersecția străzilor str. V. Belinschi – Ion. Neculce din sectorul Buiucani al capitalei.

Polițiștii au stabilit că o mașină condusă de un bărbat de 63 de ani a lovit un adolescent de 14 ani, care traversa strada regulamentar, pe trecerea pentru pietoni.

Băiatul a fost preluat de o ambulanță și transportat la spital.

Amintim că, în ajun, pe 17 ianuarie, un copil de 5 ani și bunica sa de 47 de ani au fost loviți de o mașină în timp ce traversau strada pe trecerea de pietoni. Accidentul s-a produs în cartierul Telecentru al capitalei.

Tot pe 17 ianuarie, mai mulți activiști civici au organizat un flashmob cu genericul „Pietonii au dreptul la viața!” în fața Primăriei Municipiului Chișinău. Aceștia au cerut autorităților implementarea măsurilor și strategiilor, care previn accidentele rutiere mortale.


Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: