UPDATE Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. 7 pacienți au decedat (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

UPDATE Incendiu la Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa. 7 pacienți au decedat (VIDEO)

Un incendiu a izbucnit la secția de Terapie Intensivă din cadrul Spitalului de Boli Infecțioase din Constanța, România. Potrivit PRO TV România, a fost activat Planul Roșu de Intervenție. Cel puțin 7 dintre pacienţii din spital au decedat.

UPDATE S-a confirmat informația privind decesul a 7 persoane. Incendiul a fost lichidat la ora 10:55. Au fost prealertate toate spitalele din județ pentru preluarea pacienților. Au fost solicitate forțe în sprijin de la județele Călărași, Galați și Ilfov.

Știrea inițială

Până la acest moment, 50 de persoane au fost evacuate și transferate la alte unități spitalicești, potrivit IGSU. Din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, în această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI.

Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean De Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU.

Amintim că 10 oameni au murit, iar 4 au fost răniți în urma unui incendiu care s-a produs în noiembrie 2020 într-un spital din Piatra Neamț, România. Flăcările au pornit în secția de Terapie Intensivă COVID-19.

Un alt incendiu s-a produs pe 29 ianuarie 2021, la instalația COVID-19 din spitalul Matei Balș din București, România, ucigând cinci persoane. La 4 februarie 2021, numărul morților la incendiu a crescut la 12.

 

 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: