Jaf pe o stradă din capitală. Un adolescent de 17 ani a fost deposedat de geanta în care transporta peste €15 000
Full Article 2 minutes read

Jaf pe o stradă din capitală. Un adolescent de 17 ani a fost deposedat de geanta în care transporta peste €15 000

Jaf de proporții pe o stradă din capitală. Trei indivizi au sustras geanta unui adolescent, în vârstă de 17 ani, în care transporta 15 100 de euro, 35 de roni, 400 de lei și carduri bancare. Victima a raportat furtul, iar la scurt timp oamenii legii au identificat făptașii. Aceștia au fost reținuți pentru 72 de ore.

Cazul a avut loc în noaptea de 4 aprilie, în jurul orei 00:30.

Victima, un adolescent de 17 ani, a comunicat polițiștilor că a fost jefuit, fiindu-i sustrasă geanta în care se aflau 15 100 de euro, 35 de roni, 400 de lei și carduri bancare.

După comiterea infracțiunii suspecții ar fi urcat într-un automobil și au plecat într-o direcție necunoscută.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală și măsurilor speciale, aceștia au fost reținuți. Este vorba despre trei tineri de 21, 22 și 27 de ani, originari din raioanele Ialoveni și Strășeni.

Oamenii legii au desfășurat percheziții la domiciliile acestora, unde au fost găsite hainele în care erau îmbrăcați în momentul comiterii infracțiunii. Potrivit poliției, unul dintre ei, a fost judecat anterior pentru furt, jaf și escrocherie.

Tinerii au fost reținuți pentru 72 de ore, iar conform legislației în vigoare aceștia riscă închisoare de la 5 la 7 ani.

Oamenii legii urmează să stabilească proveniența banilor și ce intenționa să facă cu ei victima la acea oră.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: