La meciul Sheriff-Shakhtar, care se va desfășura la Tiraspol, vor putea asista maximum 6,5 mii de spectatori
Full Article 2 minutes read

La meciul Sheriff-Shakhtar, care se va desfășura la Tiraspol, vor putea asista maximum 6,5 mii de spectatori

Primul meci al echipei Sheriff Tiraspol din cadrul grupelor Ligii Campionilor, care se va desfășura la Tiraspol pe 15 septembrie, va putea găzdui maximum 6,5 mii de spectatori. Decizia de a limita numărul acestora în tribune a fost luată de autoritățile transnistrene, informează, pe 2 septembrie, ТСВ.

Potrivit postului de televiziune, tribunele de pe stadionul Sheriff din Tiraspol, cu o capacitate de 13 mii de spectatori, vor putea fi ocupate doar pe jumătate. Administrația stadionului va marca locurile care nu pot fi ocupate. De asemenea, potrivit deciziei autorităților, toți spectatorii vor trebui să prezinte la intrare biletul pe care este indicat numele complet și un act de indentitate.

Biletele vor fi puse în vânzare de săptămâna viitoare. Acestea vor putea fi procurate la casele stadionului, terminalele de plată sau accesând site-ul de vânzări online. Prețul variază între 10 și 100 dolari, în funcție de sectorul din tribunele Complexului Sportiv Sheriff din Tiraspol.

Cum se vor desfășura următoarele meciuri – cu Inter și Real, deocamdată nu au fost oferite detalii.

***

Sheriff Tiraspol va debuta în grupele celei mai tari competiții intercluburi din lume în fața propriilor suporteri. Pe 15 septembrie, de la ora 19:45, campioana Moldovei va juca acasă cu Shakhtar Donețk, Ucraina.

Pe toată durata meciului spectatorii sunt rugați să respecte măsurile de prevenire a infecției COVID-19, printre care purtarea măștii de protecție sau menținerea distanței sociale.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: