La Viena vor fi marcate Zilele Chișinăului. Nume sonore din muzică vor urca pe scenă
Full Article 1 minutes read

La Viena vor fi marcate Zilele Chișinăului. Nume sonore din muzică vor urca pe scenă

Pe 23 iunie la Viena vor fi marcate „Zilele Chișinăului”. În cadrul evenimentului, nume sonore de pe scena muzicală din Republica Moldova vor evolua în capitala austriacă.

„Zilele Chișinăului la Viena” este o inițiativă organizată de Primăria capitalei, scopul căreia este promovarea culturii și tradițiilor moldovenești.

Evenimentul, care va avea loc pe 23 iunie, va începe la ora 18:00, în sala de concerte Das-MuTh – Konzertsall din parcul Augartenspitz. Pe scenă vor evolua artiști și colective muzicale din Republica Moldova, precum: Eugen Doga, Brio Sonores, Camerata Chișinău, Natalia Tanasiiciuc, Vitalie și Cătălin Advahov.

Totodată, primăria capitalei a menționat că un alt obiectiv al acestei reuniuni este și „promovarea schimbului de idei și dialogul între diaspora moldovenească și autoritățile publice locale ale Chișinăului”.

„În acest sens, reprezentanți ai Primăriei Chișinău vor fi prezenți la eveniment pentru a asculta preocupările și opiniile cetățenilor și pentru a oferi informații despre proiectele și programele Chișinăului, Programul de suport pentru tineri și migranți și Suportul pentru crearea afacerilor, dar și despre alte subiecte de interes pentru conaționali”, au comunicat reprezentanții primăriei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: