VIDEO Maia Sandu, Igor Grosu și Dorin Recean depun flori la complexul memorial „Eternitate”
Full Article 50 second read

VIDEO Maia Sandu, Igor Grosu și Dorin Recean depun flori la complexul memorial „Eternitate”

Șefa statului Maia Sandu, președintele Parlamentului Igor Grosu și prim-ministrul Dorin Recean depun flori la Complexul Memorial „Eternitate”, pentru comemorarea celor căzuți în cel de-al Doilea Război Mondial. 

 

Amintim că în 2022 președintele Republicii Moldova Maia Sandu nu a putut participa, din motive de sănătate, la evenimentele publice planificate pentru 9 mai. Informația a fost confirmată de către Președinție.

Se anulează inclusiv întrevederea și conferința de presă comună cu domnul António Guterres, secretarul general al Organizației Națiunilor Unite. Conferința se va ține la Guvern, împreună cu doamna Prim-ministră Natalia Gavrilița”, au precizat reprezentanții Președinției.

Secretarul general al Organizației Națiunilor Unite se afla în Moldova pentru o vizită de două zile. În prima zi a vizitei, acesta urma să aibă o întrevedere, la Președinție, cu Maia Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: