(VIDEO) Partidul „ȘOR” organizează un nou protest în capitală
Full Article 2 minutes read

(VIDEO) Partidul „ȘOR” organizează un nou protest în capitală

Membrii și simpatizanții Partidului „ȘOR” au organizat un protest în centrul capitalei. „Mișcarea pentru Popor” cer autorităților să achite integral facturilor cetățenilor. Manifestanții au pornit în coloană de la Universitatea de Stat de Medicină şi Farmacie „Nicolae Testemiţanu” și se îndreaptă spre Parlament.

Poliția s-a mobilizat pentru a asigura ordinea și securitatea publică.

În legătură cu acțiunea de protest, este sistată circulația troleibuzelor pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, de la strada Mitropolitul G. B. Bodoni – M. Viteazul

Troleibuzele sunt redirecționate după cum urmează:

Rutele nr. 1, 4, 5, 8, 22 și 34

spre Buiucani- pe bd. Stefan cel Mare și Sfânt- str. Mitropolitul G. B. Bodoni- str. Bucuresti- str. Sciusev- str. M. Viteazul

spre Botanica – pe strada București

Ruta nr. 30 – circulă in regim obișnuit

Președinta țării Maia Sandu susține că „planul pentru perioada următoare presupune diversiuni cu implicarea unor diversioniști cu pregătire militară, camuflați în civil, care să întreprindă acțiuni violente, atac asupra unor edificii ale statului și luare de ostatici”. „Prin acțiuni violente mascate sub proteste ale așa-numitei opoziții ar urma să se forțeze schimbarea puterii de la Chișinău”, a declarat Sandu.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: