VIDEO PCRM și Partidul ȘOR au protestat la Parlament: „Moldova e pentru pace”
Full Article 2 minutes read

VIDEO PCRM și Partidul ȘOR au protestat la Parlament: „Moldova e pentru pace”

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova (PCRM), împreună cu Partidul „ȘOR”, au desfășurat o acțiune de protest în fața Parlamentului Republicii Moldova.

„Noi vrem să spunem foarte ferm că nu vrem ca PAS și Maia Sandu să distrugă țara noastră, construită de buneii noștri”, a declarat deputata Marina Tauber. „Solicităm ca Maia Sandu și Guvernul Gavrilița să plece. Toți cei care sunt incompetenți să plece”, a mai adăugat Tauber.

„Moldova e pentru pace”, au scandat protestatarii.

După mai multe declarații ale participanților la acțiune, deputata Marina Tauber a anunțat că protestul se încheie dat fiind faptul că urmează ședința Parlamentului.

„Noi în continuarea mergem la ședința Parlamentului. Noi vom continua protestele noastre până acest Guvern și așa-zisa președintă își vor da demisia”, a spus la final manifestației Tauber.

Amintim că ieri, Partidul Comuniștilor din Republica Moldova a organizat un protest în fața Guvernului. Cu puțin timp înainte de începerea manifestației, colegii de Bloc electoral, Partidul Socialiștilor, au anunțat că „au intervenit schimbări în agendă” și nu vor participa. În schimb, și-au anunțat prezența reprezentanții Partidului „ȘOR”.

„Nu putem să avem un război cu acțiuni militare în stilul secolului trecut și să nu fie un impact economic semnificativ și asupra Republicii Moldova”. Declarația a fost făcută de premierul Natalia Gavrilița cu referire la protestul din 18 mai, din fața Guvernului, unde PCRM și Partidul ȘOR și-au arătat nemulțumirea cu privire la creșterea prețurilor.

Oficialul moldovean, în acest sens, a îndemnat opoziția „să-și canalizeze această energie pentru a discuta cu prietenii lor din Federația Rusă pentru a opri acest război”.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare. 

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: