„Rușine”. Socialiștii au protestat în fața Parlamentului
Full Article 50 second read

„Rușine”. Socialiștii au protestat în fața Parlamentului

Socialiștii au organizat, pe 23 iunie, o acțiune de protest în fața Parlamentului pentru a cere demisia guvernării. Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Republica Moldova au acuzat conducerea țării de înrăutățirea calității vieții cetățenilor.

„Rușine”, „Jos Guvern”, au scandat manifestanții.

Deputatul Grigore Novac a îndemnat oamenii să iasă la acțiunile de protest.

„Trebuie să venim să protestăm într-un număr cât mai mare aici. Actuala guvernare vrea să prelungească starea de urgență cu încă 45 de zile. Fac aceste zile pentru a gestiona banii publici și a-i împarte așa cum vor”, a spus Novac.

În timp ce susținătorii PSRM protestau afară, alături de unii deputați socialiști, în Parlament avea loc ședința deputaților. Cei din urmă examinează astăzi propunerea Guvernului de a prelungi starea de urgență, precum și un șir de proiecte incluse anterior pe ordinea de zi de Biroul permanent.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: