Locuitorii Transnistriei, dar și a unor sate din apropiere, vor putea circula liber în ziua alegerilor membrilor  Sovietului Suprem de la Tiraspol
Full Article 1 minutes read

Locuitorii Transnistriei, dar și a unor sate din apropiere, vor putea circula liber în ziua alegerilor membrilor  Sovietului Suprem de la Tiraspol

Locuitorii Transnistriei care se află în afara regiunii vor putea circula liber pe 29 noiembrie, în ziua alegerilor membrilor  Sovietului Suprem de la Tiraspol. La intrarea pe teritoriul administrativ, cetățenii vot primi un act pe care vor trebui să îl prezinte în aceeași zi, la ieșire, informează organul electoral din stânga Nistrului.

Potrivit comisiei electorale de la Tiraspol, cetățenii din regiunea transnistreană, care se află temporar în afara acesteia, vor putea să intre pe teritoriul din stânga Nistrului, fără să obțină în prealabil permisiunea autorităților regionale. Aceștia vor putea circula liber între orele 07:00 și 21:00.

De asemenea, comisia electorală de la Tiraspol a precizat că decizia vizează inclusiv alegătorii cu domiciliul înregistrat în anumite localități aflate sub jurisdicția Chișinăului: Varnița, Copanca, Molovata Nouă, Cocieri, Pogrebea, Doroțcaia, Coșnița și Pârâta.

NM a scris anterior că, după înregistrarea candidaților, s-a dovedit că în 23 din 33 de circumscripțiile uninominale candidează câte o singură persoană. Mai mulți, toți acești candidați fără concurență sust susținători ai partidului „Obnovlenie” („Reînnoire”), în spatele cărora este holdingul Sheriff.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: