Lucru în Moldova: 10 funcții vacante cu salarii de la 1000 până la 3500 dolari
Full Article 3 minutes read

Lucru în Moldova: 10 funcții vacante cu salarii de la 1000 până la 3500 dolari

Pe piața muncii a Moldovei, luna iulie este tradițional una liniștită, în legătură cu sezonul concediilor. Însă această situație este avantajoasă pentru cei care sunt gata să aplice pentru funcțiile vacante în timp ce alții se odihnesc, deoarece în lipsa concurenței le este mai ușor să obțină jobul de vis. Vedeți selecția funcțiilor vacante bine plătite, pregătite de site-ul Rabota.md. Una dintre acestea v-ar putea ridica la un nou nivel pe scara profesională.

Cererea specialiștilor în IT este stabilă. Astfel, compania TBC invită în echipa sa un Node.js developer și îi propune un salariu cuprins între 2,5 și 4 mii de dolari. Pentru câștiguri în sumă de 3 mii de dolari lunar poate opta un Product Owner la Unifun. Cei care preferă să lucreze de la distanță sunt încurajați să atragă atenția la funcțiile vacante de la compania australiană Cloud4x: ea are nevoie de un ICT Support Engineer, iar salariul va fi cuprins între 2-2,8 mii de dolari.

Nu mai rău decât cei din IT pot câștiga și contabilii: compania Royal Trans Solutions propune de la 2 până la 3 mii de euro. O singură remarcă: trebuie să cunoașteți franceza. Între timp, compania Skladovka este în căutarea unui arhitect pentru construirea a noi depozite, cu un salariu de 1,5 mii de dolari.

Sunt solicitați specialiști în marketing și vânzări. Specialistul principal în marketing al companiei Vion Impex va primi 30 de mii de lei, iar un supervizor la Sapico — 20-25 de mii de lei. În același timp, agenția imobiliară Mirax caută un director al departamentului de vânzări. Acolo salariul de pornire se regăsește între 50 și 70 de mii de lei.

Cofetăria MIRO Cakes & More la rândul său angajează un manager HR, căruia îi propune de la 18 până la 25 de mii de lei. Și o ultimă poziție vacantă din domeniul HoReCa, însă aceasta se potrivește doar pentru cei care sunt gata să își schimbe locul de trai: este vacantă funcția unui manager de restaurant la Sushi Master, Cluj-Napoca. Candidaților li se propune un câștig lunar de la 1,2 până la 1,5 mii de euro, ce se va constitui din salariu și procente din profit.

Informația despre funcțiile vacante este actuală la momentul publicării materialului.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: