Mai multe persoane din Chișinău luate de apă pe străzile din capitală (VIDEO)
Full Article 2 minutes read

Mai multe persoane din Chișinău luate de apă pe străzile din capitală (VIDEO)

Mai multe persoane din Chișinău au fost luate de apele puternice adunate în urma ploilor torențiale din 14 septembrie. Pe rețelele de socializare au apărut imagini și secvențe video în care persoanele duse de viituri încearcă să se salveze. Unii au început să înoate împotriva viiturilor, însă fără succes.

Două fete au fost luate de ape la intersecția străzilor Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni cu Alexandru cel Bun din Chișinău.

Acestea s-au oprit într-o mașină care aștepta la culoarea roșie a semaforului.

Una dintre ele a ajuns sub mașină, dar a fost salvată de un trecător.

Într-o altă secvență video, o altă fată a fost luată de puhoaiele grămădite pe strada Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni.

Inundațiile severe din capitală au transformat strada Albișoară într-un adevărat râu, mașinile fiind luate de apă. Situația a devenit atât de critică încât un trecător a fost observat înotând pe stradă.

Ploaia nu s-a oprit mult timp, iar nori grei vin din nou asupra Chișinăului, anunță Primăria municipiului Chișinău. Potrivit sursei, străzile inundate din cauza precipitațiilor abundente din această după-amiază sunt acum parțial deblocate.

În următoarea oră, sunt așteptate alte episoade de ploi puternice pe teritoriul municipiului Chișinău, conform datelor de la Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Mai multe subsoluri ale locuințelor și blocurilor au fost inundate, râurile și unele lacuri au depășit marginile albiilor, iar parcurile sunt și ele afectate.

Locuitorii sunt rugați să evite ieșirea pe străzi.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: