Mai multe străzi din Chișinău riscă să fie blocate de protestatari. Poliția le cere să păstreze o bandă liberă
Full Article 2 minutes read

Mai multe străzi din Chișinău riscă să fie blocate de protestatari. Poliția le cere să păstreze o bandă liberă

Poliția Republicii Moldova anunță că astăzi, în centrul capitalei, se va desfășura o întrunire sub formă de marș. Astfel vor fi blocate mai multe artere din Chișinău. De menționat că pentru ziua de astăzi, reprezentanții Partidului „ȘOR” au anunțat nouă acțiune de protest, la Președinția Republicii Moldova. 

„Informăm locuitorii capitalei că, în baza ultimei declarații depuse la Primăria mun. Chișinău de către reprezentanții unui partid politic, întrunirea de astăzi se va desfășura sub formă de marș, fiind blocate mai multe artere din centrul Chișinăului, printre care străzile Mihai Viteazul, Sfatul Țării, București, A. Lăpușneanu și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt”, comunică oamenii legii.

Prin urmare, Poliția solicită participanților la întrunire ca în timpul deplasării să lase o bandă de acces pentru deplasarea unităților de transport, în special a celor cu regim prioritar de circulație.

Menționăm că începând cu 18 septembrie, Partidul „ȘOR” desfășoară proteste în centrul Chișinăului. Formațiunea politică, condusă de deputatul cercetat penal pentru acte de corupție Ilan Șor, solicită demisia președintei țării și a actualei guvernări. Anterior, manifestației s-a alăturat atât reprezentanții Partidului Comuniștilor din Republica Moldova, cât și liderul Partidului Acasă Construim Europa Gheorghe Cavcaliuc.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: