Mai multe zboruri de pe Aeroportul Chișinău, anulate. Apelul Poliției de Frontieră
Full Article 1 minutes read

Mai multe zboruri de pe Aeroportul Chișinău, anulate. Apelul Poliției de Frontieră

Pe parcursul zilei de astăzi au fost anulate patru curse aeriene din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la aeronave. Anunțul a fost făcut de Poliția de Frontieră. Aceștia îndeamnă cetățenii să verifice din timp programul de zboruri.

„Pe parcursul zilei de astăzi, Poliția de Frontieră a fost informată că pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate patru curse din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la aeronave. Până la ziua și ora planificării zborului, periodic verificați dacă nu au fost anulate sau amânate zborurile, cât și transferat punctul de pornire în alt aeroport din țara vecină – România”, comunică Poliția de Frontieră, pe 29 octombrie.

Polițiștii mai spun că important este și prezentarea în Aeroportul Internațional Chișinău cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate.

„Astfel, veți ajuta autoritățile responsabile în degajarea circulației rutiere – excluderea ambuteiajelor din fața aerogării, dar și la fluidizarea afluxului de călători, prin nepermiterea formării rândurilor la intrarea în Aeroport”, susțin reprezentanții instituției.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: