Mai mulți primari și consilieri locali au părăsit PDM și au aderat la Partidul „ȘOR”
Full Article 2 minutes read

Mai mulți primari și consilieri locali au părăsit PDM și au aderat la Partidul „ȘOR”

Primarii și consilieri din satele Pârlița, raionul Soroca, Onești, raionul Strășeni și Cotelea, raionul Briceni, au anunțat că părăsesc Partidul Democrat din Moldova și aderă la Partidul „ȘOR”. Un comunicat în acest sens, dar și documente care dovedesc acest lucru, a fost publicat de partidul „ȘOR”.

Primarul din Pârlița, Gheorghe Buzurniuc, și a cei șase aleși locali menționează în declarația semnată că în PDM nu mai există viziune, program și nici un sprijin pentru membrii echipei și pentru cetățeni, iar interesele PD nu coincid cu aspirațiile cetățenilor.

În declarația primarului satului Cotelea, raionul Briceni, Mircea Crăciun se arată că PDM, nu mai poate realiza proiecte și reforme, iar aderarea la Partidul „ȘOR” este o oportunitate bună pentru realizarea lor, întrucât formațiunea a demonstrat că este în stare să schimbe lucrurile și să asigure un viitor decent cetățenilor.

O declarație în care anunță că părăsesc PDM au semnat și Cotelea Oleg, primar de Onești, raionul Strășeni, și mai mulți consilierii locali ai PDM. Aceștia acuză că PDM a uitat, în ultimul timp, că prioritatea unui partid sunt cetățenii.

Mai mulți primari și consilieri locali pleacă din PDM și aderă la Partidul „ȘOR”Primarii și consilieri din satele…

Gepostet von Partidul ȘOR am Montag, 11. Mai 2020

Amintim că, săptămâna trecută, patru deputați din parlamentul Republicii Moldova au declarat că părăsesc PDM.

În cadrul briefingului de astăzi, președintele Igor Dodon a criticat „traseismul politic” din parlament și a menționat că fostul președinte al Partidului Democrat (PDM), Vladimir Plahotniuc, ar încerca să distrugă formațiunea pe care a condus-o.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: