Maia Sandu a dezmințit fake news-ul despre starea ei de sănătate: „Am suficientă forță să lupt cu toți bandiții”
Full Article 50 second read

Maia Sandu a dezmințit fake news-ul despre starea ei de sănătate: „Am suficientă forță să lupt cu toți bandiții”

Președinta în funcție, care candidează pentru un al doilea mandat, Maia Sandu a relatat despre faptul că cetățenii primesc SMS-uri care conțin informații false despre starea ei de sănătate. Sandu a dat asigurări că este sănătoasă și pregătită să lupte cu toți „bandiții”.

Totodată, ea a făcut apel la cetățeni să nu se lase păcăliți de aceste manipulări grosolane și a subliniat importanța rămânerii vigilenți în fața acestor încercări de a destabiliza scena politică din Republica Moldova.

„Se răspândește o nouă minciună josnică – oamenii deja primesc chiar și SMS-uri. De această dată este legată de sănătatea mea. Disperarea lor nu are limite, au ajuns să atace în mod mincinos familia mea, bunicul și bunica, amăgind oamenii fără rușine. Nu le este frică de Dumnezeu. Sunt sănătoasă, am suficientă putere să lupt cu toți bandiții, nu aveți nicio îndoială”, a scris Sandu pe Facebook.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: