Maia Sandu, discuție cu ambasadorul Ucrainei despre provocările de securitate ale Moldovei 
Full Article 40 second read

Maia Sandu, discuție cu ambasadorul Ucrainei despre provocările de securitate ale Moldovei 

Președintele Republicii Moldova Maia Sandu a avut o întrevedere cu ambasadorul Ucrainei în țara noastră, Marko Șevcenko. Oficialii au discutat despre războiul din Ucraina și provocările de securitate cu care se confruntă Moldova.

Președinția Republicii Moldova menționează că interlocutorii au discutat despre relațiile dintre cele două țări.

La fel, șefa statului a discutat cu diplomatul ucrainean despre războiul declanșat de Rusia împotriva Ucrainei și despre provocările de securitate cu care se confruntă Republica Moldova.

Menționăm că astăzi se împlinesc 163 de zile de război în Ucraina. Pe 24 februarie, în jurul orei 5:00, Vladimir Putin a anunțat începerea operațiunii militare în Ucraina. La rândul său, liderul de la Kiev Vladimir Zelenski a declarat stare de război în Ucraina.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.NM a lansat o campanie de crowdfunding pe Patreon. Fiți complicele nostru

Acum, fiecare dintre voi, cititorii noștri, are ocazia să contribuie și să ne susțină activitatea, să ia parte la transformarea Moldovei. Vom continua să facem jurnalism corect în Moldova. Iar cu ajutorul vostru, vom putea să ne facem munca și mai bine. Vă propunem să alegeți una dintre cele 6 opțiuni prin care ne puteți susține. La rândul nostru, suntem gata să vă oferim toată recunoștința și mici surprize. Accesați linkul pentru a deveni complicele nostru. Și alegeți statutul care vi se potrivește: de la prieten până la președinte.

Susține NewsMaker.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: