Maia Sandu, discuție telefonică cu premierul Chicu: „I-am spus că țara are nevoie de un alt guvern”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu, discuție telefonică cu premierul Chicu: „I-am spus că țara are nevoie de un alt guvern”

Președinta aleasă a țării Maia Sandu a avut o discuție telefonică cu premierul Ion Chicu. Potrivit unui mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, Sandu i-a spus șefului executivului că țara are nevoie de un alt parlament și un alt guvern.

„Am avut o discuție telefonică cu Prim-ministrul Chicu. I-am spus că bugetul prezentat de Guvern nu este în măsură să ajute cetățenii, dimpotrivă, conține scheme din care deputați corupți vor scoate bani în continuare. I-am spus că țara are nevoie de un alt parlament și de un alt guvern. Demisia guvernului este cea mai scurtă cale spre acest obiectiv”, a scris Maia Sandu.

Am avut o discuție telefonică cu Prim-ministrul Chicu.
I-am spus că bugetul prezentat de Guvern nu este în măsură să…

Publicată de Maia Sandu pe Vineri, 4 decembrie 2020

Este prima discuție telefonică dintre cei doi oficiali de la victoria Maiei Sandu în cadrul alegerilor prezidențiale. Anterior, Ion Chicu a declarat că ar fi o lipsă de responsabilitate să demisioneze în acest moment. Iar PSRM și Igor Dodon au provocat-o în repetate rânduri pe Maia Sandu și pe deputații din PAS să inițieze procesul de demitere a guvernului și să voteze un nou cabinet de miniștri.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: