Maia Sandu îi dă replica lui Ion Chicu: „Demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat”
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu îi dă replica lui Ion Chicu: „Demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat”

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) Maia Sandu a reacționat la adresarea premierului Ion Chicu, în care a fost vizată. Contactată de NM, aceasta a spus că este îngrozită pentru soarta oamenilor, când se gândește că acesta este premierul care conduce țară. Reacția vine după ce Ion Chicu a acuzat PAS că ar face campanie electorală, în loc să țină cont de interesul populației.

„Citesc mesajul prim-ministrului Republicii Moldova și mă îngrozesc pentru soarta oamenilor când mă gândesc că acesta este prim-ministrul care conduce țara noastră. Am un singur răspuns pentru dumnealui: La muncă! Oamenii mor din cauza modului dezastruos în care ați administrat criza. Nimeni nu are nevoie acum de demonstrații de bădărănism pe facebook din partea unui om frustrat”, a menționat liderul PAS.

Amintim că Ion Chicu a scris astăzi pe pagina sa de Facebook că Maia Sandu că ar avea impresia că doar ea, în calitate de prim-ministru, își poate asuma răspunderea pentru anumite proiecte de legi. De asemenea, acesta a acuzat-o că ar fi făcut alianță cu grupurile Candu și ȘOR și i-a amintit că a făcut parte din guvernarea în care s-a furat „miliardul” din sistemul bancar.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: