Maia Sandu își începe turneul în Europa. Prima țară pe care o va vizita
Full Article 2 minutes read

Maia Sandu își începe turneul în Europa. Prima țară pe care o va vizita

Președinta Republicii Moldova își începe turneul în Europa, anunțat recent. Prima vizită a șefei statului va fi în Regatul Țărilor de Jos. Maia Sandu se va afla la Amsterdam în perioada 4-5 septembrie, pentru a promova aderarea țării noastre la UE și relațiile economice bilaterale, anunță Președinția.

Potrivit instituției prezidențiale, în timpul vizitei, președinta se va întâlni cu oficiali olandezi, dar și cu cetățenii moldoveni stabiliți în Țările de Jos. Cei interesați, pot accesa acest link pentru detalii și înregistrare: https://forms.gle/Y2JAzxPq2eTj8SrP8

Maia Sandu își va continua turneul prin Europa cu o vizită în România, precizează sura citată. Șefa statului se va afla în vizită la București pe data de 6 septembrie, unde va participa la Summitul Inițiativei celor Trei Mări.

Pe agenda președintei sunt incluse întrevederi șefi de stat și de guvern din Europa Centrală, în cadrul cărora va discuta despre investițiile în proiecte de infrastructură care vor conecta Republica Moldova la UE.

Amintim că Președinția a anunțat pe 1 septembrie că, până la sfârșitul acestui an, președinta Maia Sandu va avea mai multe vizite în țările Uniunii Europene pentru a discuta cu partenerii europeni și a consolida susținerea lor politică pentru inițierea negocierilor de aderare la UE.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: