Maia Sandu s-a întâlnit cu premierul olandez Mark Rutte. Despre ce au discutat
Full Article 1 minutes read

Maia Sandu s-a întâlnit cu premierul olandez Mark Rutte. Despre ce au discutat

Președinta Maia Sandu a avut o întrevedere bilaterală cu prim-ministrul Țărilor de Jos, Mark Rutte, în marja Summit-ului Consiliului Europei de la Reykjavik. Întâlnirea dintre cei doi oficiali a avut loc în dimineața zilei de 17 mai.

Șefa statului a declarat că a avut un dialog bun cu premierul Rutte, în cadrul căruia a apreciat legăturile tot mai strânse dintre Moldova și Regatul Țărilor de Jos, îndeosebi, odată cu deschiderea ambasadei la Chișinău, luna trecută.

„Susținerea pe care o primim ca să construim un stat puternic, care lucrează pentru cetățenii săi, dar și să accelerăm procesul de aderare la UE este foarte valoroasă. Am mulțumit Premierului Rutte pentru această deschidere și am subliniat că Republica Moldova mizează și pe intensificarea cooperării economice și pe atragerea de noi investiții din Țările de Jos”, a scris președinta Sandu pe pagina sa de Facebook.

Precizăm că în perioada 16-17 mai șefa statului participă la Summitul Consilului Europei de la Reykjavik, capitala Islandei.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: