Manchester United a reziliat contractul cu Aeroflotul rusesc, din cauza invaziei Ucrainei
Full Article 50 second read

Manchester United a reziliat contractul cu Aeroflotul rusesc, din cauza invaziei Ucrainei

Clubul de fotbal Manchester United a reziliat contractul cu compania aviatică rusă „Aeroflot”, din cauza acțiunilor militare ale Rusiei în Ucraina, informează BBC pe 25 februarie.

În contextul evenimentelor din Ucraina, retragem drepturile de sponsorizare ale Aeroflotului. Împărtășim îngrijorarea fanilor din întreaga lume și ne exprimăm solidaritatea cu victimele”, au declarat reprezentanții clubului.

Aeroflot a fost unul dintre sponsorii importanți pentru Manchester United începând din 2013. Clubul englez a extins acordul în 2017, până în vara anului 2022, cu posibilitate de prelungire. Potrivit presei, Manchester United va pierde peste 40 de milioane de euro după rezilierea contractului.

Aeroflot este compania aeriană națională din Rusia și efectuează zboruri către 146 de destinații din 52 de țări, scrie Digi Sport.

Amintim că Aeroflot este printre persoanele juridice incluse în lista sancțiunilor Marii Britanii față de Rusia, după ce Vladimir Putin a recunoscut independența regiunilor separatiste Donețk și Lugansk.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: