Măsuri anti-pandemie. Havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor”, a fost oprit
Full Article 2 minutes read

Măsuri anti-pandemie. Havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor”, a fost oprit

Havuzul muzical pietonal, din preajma Parcului „Valea Trandafirilor”, sectorul Botanica al capitalei, nu va mai funcționa o perioadă de timp. Anunțul a fost făcut sâmbătă seara de primarul Ion Ceban, în contextul prevenirii răspândirii pandemiei de COVID-19.

„Unele restricții pe teritoriul Chișinăului vor reveni dacă nu păstram recomandările. (…) Numărul cazurilor de infectare cu COVID-19 în municipiul Chișinău este în creștere și îmi pasa de sănătatea dumneavoastră și de munca medicilor”, a notat edilul.

Totodată, Ion Ceban a menționat că va cere polițiștilor să monitorizeze mai atent felul cum în capitală se resprectă măsurile de prevenire a îmbolnăvirilor.

„Cu riscul de a fi criticat, voi interveni mai drastic în anumite situații și voi cere ajutorul Ministerului de Interne. Iar situațiile de încălcare care ne sunt transmise de catre cetățeni, vom interveni imediat. Am tot venit cu mesaje de responsabilizare, dar rezultatele le numărăm la sfârșit de zi, iar datele nu sunt îmbucurătoare”, a argumentat decizia primarul municipiului Chișinău.

Amintim că, potrivit datelor publicate de Ministerul Sănătății, municipiul Chișinău este regiunea cu cele mai multe cazuri de COVID-19 depistate: 3 663. Dintre acestea, 1955 de pacienți s-au vindecat, iar 128 au decedat. În prezent, 18 112 persoane din municipiul Chișinău se află sub monitorizare medicală.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: