Membrul unui partid politic din Ceadîr-Lunga prins în stare de ebrietate la volan
Full Article 50 second read

Membrul unui partid politic din Ceadîr-Lunga prins în stare de ebrietate la volan

Un șofer de 38 de ani, aflat în stare avansată de ebrietate, a fost oprit în noaptea de 5 septembrie de polițiștii din Ceadîr-Lunga, în jurul orei 23:00. Bărbatul conducea haotic un Volkswagen. Testat cu aparatul Drager, s-a constatat o concentrație de 0,79 mg/l alcool în aerul expirat.

Originar din raionul Ceadîr-Lunga și membru al unui partid politic, bărbatul a agresat fizic și verbal un polițist de patrulare, provocând și daune uniformei acestuia. Pentru a-l stopa din comportamentul agresiv, forțele de ordine au intervenit cu mijloace speciale și l-au reținut pentru 72 de ore.

Pe numele șoferului au fost pornite două cauze penale pentru amenințarea sau violența îndreptată împotriva unei persoane cu funcție de răspundere și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: