Meteorologii au emis cod galben de caniculă. Când intră în vigoare avertizarea
Full Article 40 second read

Meteorologii au emis cod galben de caniculă. Când intră în vigoare avertizarea

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis cod galben de caniculă în localitățile din sudul țării. Avertizarea este valabilă din data de 21 iunie.

Reprezentanții Serviciului menționează că mâine, după orele amiezii, în jumătatea de sud a țării temperatura maximă va atinge valori de +33°C.

„Dacă este necesar să vă deplasaţi în afara locuinţei, este de preferat să o faceţi fie dimineaţa devreme, fie seara; deplasaţi-vă pe la umbră şi evitaţi pe cât posibil expunerea în plin soare, folosiţi îmbrăcăminte uşoară, subţire din ţesături naturale în culori deschise precum şi mijloace de protecţie (pălării, umbrele, ochelari de soare). Este bine să aveţi la îndemână lichide”, se arată într-o declarație a Serviciului.

Meteorologii au emis cod galben de caniculă. Când intră în vigoare avertizarea
meteo.md

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: