Moldovagaz: Livrările de gaze naturale în R. Moldova sunt efectuate la momentul actual în regim obișnuit
Full Article 50 second read

Moldovagaz: Livrările de gaze naturale în R. Moldova sunt efectuate la momentul actual în regim obișnuit

Președintele Consiliului de administrație al Moldovagaz Vadim Ceban spune că livrările de gaze naturale în Republica Moldova sunt efectuate la momentul actual în regim obișnuit, iar specialiștii monitorizează permanent situația. Declarațiile au fost făcute după anunțul privind situația tensionată din regiune. 

„Livrările de gaze naturale în Republica Moldova sunt efectuate la momentul actual în regimul tehnic obișnuit și în plină conformitate cu obligațiunile contractuale cu furnizorul. Specialiștii SA „Moldovagaz” monitorizează permanent situația”, se arată într-o declarație a Moldovagaz.

De menționat că, în noaptea de 24 februarie, președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei operațiuni militare în Ucraina.

Joi, 24 februarie, și președintele Ucrainei Vladimir Zelenski a declarat că introduce stare de război. Anunțul a fost făcută în cadrul unei adresări către popor.

Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: