Moscova acuză Ucraina că a trimis diversioniști în Belgorod. Un oficial ar fi fost rănit
Full Article 2 minutes read

Moscova acuză Ucraina că a trimis diversioniști în Belgorod. Un oficial ar fi fost rănit

Așa zisul Minister al Afacerilor Interne al Regiunii ruse Belgorod a introdus pe 22 mai planul „Edelweiss” – adunarea generală a angajaților în toate secțiile de poliție din regiune, după ce regiunea ar fi fost bombardată. Totodată, Meduza scrie că un punct de control de frontieră și mai multe case particulare din Kozinka au fost, de asemenea, parțial distruse.

Pe rețelele de socializare au apărut imagini potrivit cărora un tanc ucrainean ar fi trecut granița și a intrat pe teritoriul punctului de control.

Totodată, guvernatorul regiunii Veaceslav Gladkov a anunțat că cartierului urban Graivoron a fost bombardat, diversioniștii ucraineni se află în oraș, iar doi civili ar fi fost răniți.

Ucraina a confirmat că legiunea „Libertatea Rusiei” și Corpul Voluntarilor Ruși desfășoară o operațiune în regiunea rusă Belgorod – Serviciul ucrainean de informații.

Postul rus de stat RT susține că „diversioniștii ucraineni” au capturat un centru culturat din localitatea Gora-Podol.

Baza a raportat că, conform datelor preliminare, în zona așezărilor din așezările Glotovo, Kozinka și Gora-Podil au loc bătălii cu DRG-urile ucrainene. În zona Kozinki, potrivit lui Shot, o dronă a fost doborâtă.

În satele Gora-Podol, Kozinka și Bezimeno, din cartierul urban Graivoron, apa a fost întreruptă din cauza lipsei de electricitate și a fost anunțată evacuarea parțială.

Mai mult, Baza informează că în timpul bombardării clădirii administrației Graivoron, șeful adjunct al administrației a fost rănit .


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: