„Mulțumesc, Natalia”. Reacția Maiei Sandu, după demisia premierului Gavrilița
Full Article 2 minutes read

„Mulțumesc, Natalia”. Reacția Maiei Sandu, după demisia premierului Gavrilița

Șefa statului Maia Sandu a luat act de demisie a prim-ministrei Natalia Gavrilița. Președinta informează că urmând procedurile legale, în urma demisiei va avea consultări cu fracțiunile parlamentare și, ulterior, va fi desemnat un candidat la funcția de Prim-ministru al Republicii Moldova.

„Îi mulțumesc mult pentru sacrificiul și eforturile enorme de a conduce țara într-o perioadă cu atâtea crize. În pofida unor provocări fără precedent, țara a fost guvernată responsabil, cu multă atenție și muncă dedicată. Avem stabilitate, pace și dezvoltare – acolo unde alții doreau război și faliment. Mulțumim mult, Natalia!”, a adeclarat Maia Sandu.

Amintim că premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcție. Anunțul a fost făcut pe 10 februarie în cadrul unor declarații în fața jurnaliștilor.

De menționat că mai mulți jurnaliști au scris astăzi, pe surse, că urmează demisia guvernului Gavrilița.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: