VIDEO Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru
Full Article 2 minutes read

VIDEO Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcția de prim-ministru

Premierul Republicii Moldova Natalia Gavrilița și-a anunțat demisia din funcție. Anunțul a fost făcut pe 10 februarie în cadrul unor declarații în fața jurnaliștilor. 

„După un an și jumătate în funcție a venit timpul să-mi anunț demisia”, a comunicat Gavrilița. „În aceste 18 luni de mandat am guvernat în crize continue”, a adăugat Gavrilița. „Republica Moldova intră într-o fază nouă, în care prioritatea este securitatea”, a mai menționat Gavrilița.

„Am reușit să fim în dialog constant cu partenerii strategici ai Moldovei. Am gestionat criza refugiaților și am câștigat simpatia întregii lumi”, a mai spus Gavrilița. „Și cel mai important am reușit să obținem statutul de țară candidat la Uniunea Europeană”, a menționat Gabrilița.

„Întreaga lume trece printr-o perioadă dificilă. Am avut onoarea să fiu prim-ministru a acești țări. Voi rămâne în slujba poporului alătura de echipă. Eu cred în Moldova, eu cred că o să trecem cu bine peste încercările acestor vremuri. Plec de la conducerea Guvernului cu inima împăcată”, a adăugat Gavrilița.

De menționat că mai mulți jurnaliști au scris astăzi, pe surse, că urmează demisia guvernului Gavrilița.

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: