Muntenegru înăsprește condițiile de intrare în țară pentru cetățenii străini
Full Article 2 minutes read

Muntenegru înăsprește condițiile de intrare în țară pentru cetățenii străini

Muntenegru a decis să înăsprească condițiile de intrare în țară pentru cetățenii străini. Decizia a fost luată în contextul creșterii numărului de infectări cu COVID-19, informează Kommersant pe 20 august.

Din 21 august, în Muntenegru vor putea intra doar cetățenii străini care au învins COVID-19 și cei care dețin certificate care confirmă că au fost imunizați. De asemenea, vor fi lăsați să intre în țară cei care dețin certificate care atestă un rezultat negativ al testului PCR sau un test care să confirme prezența anticorpilor.

Fără restricții vor fi lăsați să circule în Muntenegru cetățenii Serbiei, Croației, Bosniei și Herțegovinei, ai Albaniei, Kosovo și ai Macedoniei de Nord.

De asemenea, în țară, vor fi interzise adunările în aer liber cu participarea unui număr mai mare de 50 de persoane. Măsurile vor fi valabile până pe 10 septembrie.

La începutul lunii august, autoritățile din Muntenegru au anunțat că un număr record de turiști au vizitat țara. La scurt timp, epidemiologii au anunțat că al patrulea val al pandemiei este inevitabil. De la începutul pandemiei, în Muntenegru au fost confirmate peste 108 mii de infectări și 1,6 mii de decese.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: