Natalia Morari ia o pauză de pe ecrane: Sunt șantajată de SIS, pentru că Veaceslav Platon este tatăl copilului meu
Full Article 4 minutes read

Natalia Morari ia o pauză de pe ecrane: Sunt șantajată de SIS, pentru că Veaceslav Platon este tatăl copilului meu

Jurnalista Natalia Morari a anunțat că ia o pauză de emisie și că iese temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii TV8. Motivul invocat este faptul că aceasta ar fi șantajată de către angajați ai Serviciului de Informații și Securitate (SIS) pentru că a avut o relație cu omul de afaceri Veaceslav Platon, care este și tatăl copilului său. Contactată de NM, Natalia Morari a confirmat că ea este autoarea declarației publicată pe Facebook.

Natalia Morari a precizat că a ascuns informația, ca să-și protejeze fiul.

„Un an în urmă eu am ales să creez o poveste în jurul fiului meu Rem pentru a-l proteja înțelegând că asta este unica șansă ca el să aibă o copilărie liniștită în societatea noastră. Pentru a-l proteja am fost nevoită să-mi găsesc refugiu în spatele unei legende. Am făcut-o cât am putut, dar pentru că urmează lucrurile care nu mai pot fi oprite, vreau să fiu eu cea care va spune totul”, a scris jurnalista pe Facebook.

Moderatoarea TV8 a precizat că este șantajată, întrucât tatăl copilului este, de fapt, omul de afaceri Veaceslav Platon.

„În ultimele săptămâni eu sunt șantajată de către oamenii din SIS cu aceste detalii din viața mea personală. Se dorește supunerea mea ca jurnalist, dar asta nu va fi niciodată. Ironia sorții este că asta sunt tot acei oameni care au slujit cu dedicație și pe timpul lui Plahotniuc, tot ei sunt cei mai harnici și astăzi. Tata lui Rem este Veaceslav Platon și o declar ca să nu mai existe loc de niciun fel de șantaj în privința mea și a fiului meu”, a mai spus Morari.

Jurnalista a anunțat că ia o pauză din emisie: „Înțelegând că prin mine va fi lovit și el, am luat unica decizie corectă și anume să fac o pauză de emisie și să ies temporar din Consiliul de Adminstrație al televiziunii, despre ce am anunțat ieri colegii. Rămân fondatorul televiziunii care ține la ea mai mult decât își imaginau cei care au pornit acest atac asupra mea. Voi reveni la timpul potrivit, inclusiv cu un nou format de emisiune”.

Natalia Morari ia o pauză de pe ecrane: Sunt șantajată de SIS, pentru că Veaceslav Platon este tatăl copilului meu

Facebook/Natalia Morari

NM a încercat să obțină un comentariu de la reprezentanții SIS, cu privire la acuzațiile lansate de Natalia Morari, însă, deocamdată, nu am primit un răspuns.

La scurt timp după anunțul jurnalistei, TV8 a precizat că, la ședința comună a membrilor Asociației și a Consiliului de administrare, care a avut loc pe 7 septembrie 2021, Igor Boțan a fost ales Președinte al A.O. “Media Alternativă”, deținătoarea licenței de emisie a postului de televiziune.

După nașterea fiului său, jurnalista a declarat că Rem a avut un „tată donator”: „Rem a avut un tată-donator, pentru că nu toți au posibilitatea să nască în mod obișnuit și în familie. Am deja 37 de ani și nu mai voiam să amân nașterea copilului până voi întâlni „bărbatul visurilor mele””, a scris Natalia Morari într-un story pe contul său de Instagram.

La sfârșitul lunii iulie, pe pagina de Facebook a lui Veaceslav Platon a apărut o fotografie cu un copil, care a fost ștearsă la scurt timp. Presa a semnalat asemănarea dintre bebeluș și fiul moderatoarea TV. Administratorul paginii a confirmat informația, însă a precizat că a fost comisă o greșeală.

„Bună seara tuturor. Sunt administratorul paginii dl-ui Veaceslav Platon. Vreau să vă anunț că postarea anterioară a fost greșeala mea personală și îmi cer scuze pentru cele postate. Din neatenție am postat o poză care a ajuns la mine de la terțe persoane. Aduc scuzele de rigoare și Doamnei Natalia Morari. Vă rog să nu existe loc de insinuări și interpretări. Seară frumoasă”, se menționa în textul postării.

Acum câteva zile, ex-deputatul român Cristian Rizea, condamnat în România pentru acte de corupție, a făcut o transmisiune LIVE din fața unui bloc de locuințe și a dezvăluit că jurnalista TV8 ar avea o legătură amoroasă cu Veaceslav Platon.

 

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: