Nicu Popescu, în vizită, la Paris. Va participa, alături de președintele francez Emmanuel Macron, la Forumul Păcii
Full Article 50 second read

Nicu Popescu, în vizită, la Paris. Va participa, alături de președintele francez Emmanuel Macron, la Forumul Păcii

Vicepremierul Nicu Popescu, se află într-o vizită oficială la Paris, Franța, în perioada 9-10 noiembrie. Șeful diplomației de la Chișinău va participa, potrivit unui comunicat emis de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene (MAEIE) la cea de-a șasea ediție a  Forumului Păcii. La Forum va participa și președintele francez Emmanuel Macron.

Potrivit MAEIE, ministrul Nicu Popescu va avea întrevederi, în marja vizitei de lucru, cu Laurence Boone, secretar de stat pentru Europa, Bertrand Buchwalter, consilier pentru Europa continentală al președinției franceze și cu deputații din grupul de prietenie Franța – Republica Moldova din cadrul Adunării Naționale.

Forumul Păcii este o platformă care reunește oficiali guvernamentali și experți din toate regiunile lumii în domeniul securității și păcii.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: