Noi restricții de circulație în zona PMAN: șoferii, îndemnați să ocolească porțiunea
Full Article 2 minutes read

Noi restricții de circulație în zona PMAN: șoferii, îndemnați să ocolească porțiunea

Pe 29 august, până la ora 14:00, va fi sistată circulația transportului pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul străzii Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și străzii Al. Pușkin. Transportul public va fi redirecționat pe străzile adiacente. Au fost îndemnați să ocolească zona respectivă și conducătorii auto. Măsura este luată în contextul lansării la linie a 20 de troleibuze de către Regia Transport Electric Chișinău.

Primăria Chișinău a anunțat că pe 29 august, între orele 07:00-14:00, va fi sistată circulația transportului public pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Al. Pușkin.

Măsura este luată în contextul lansării la linie a 20 de troleibuze de către Regia Transport Electric Chișinău.

Pe durata suspendării, circulația transportului public va fi redirecționată de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe străzile adiacente.

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier au fost îndemnați să ocolească zona respectivă.

Amintim, începând cu 26 august și până pe 29 august la ora 07:00, circulația rutieră în zona Pieței Marii Adunări Naționale (PMAN) a fost sistată. S-a întâmplat în legătură cu organizarea, de către Guvern, a manifestărilor dedicate Zilei Independenței.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.



Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: