„Nu mă tem de nimeni”. Grigorișin despre eventuala participare a lui Usatîi la alegerile din Bălți
Full Article 2 minutes read

„Nu mă tem de nimeni”. Grigorișin despre eventuala participare a lui Usatîi la alegerile din Bălți

Primarul de Bălți, Nicolai Grigorișin, spune că nu îi este frică de niciun concurent electoral, chiar dacă acesta ar fi fostul lui coleg de partid, Renato Usatîi. Potrivit acestuia, el întotdeauna a fost alături de bălțeni, chiar și atunci când Usatîi lipsea de la serviciu, scrie TVN.

„-Eu nu știu va concura pentru a treia oară la alegeri sau nu va concura, întrebați-l pe el.

-Vă temeți de concurența lui?

Eu nu mă tem de nimeni, pentru că eu întotdeauna am lucrat în folosul bălțenilor, în Bălți întotdeauna am fost la locul de muncă, chiar și atunci când Renat era în concediu, pe buletin sau în altă parte, întotdeauna am fost alături de Bălțeni, întotdeauna am fost aici, în orașul nostru. Chiar și în timpul lui Plahotniuc, eu am fost cu voi.

Totodată, primarul de Bălți încă nu a decis dacă va concura la următorul scrutin ca și candidat independent sau pe lista unui partid.

Eu încă nu m-am gândit la asta. Dar pot să fiu și un candidat independent ca la aceste alegeri, dar pot să fiu din partea unui partid, de la un partid care iubește bălțenii și care îi susține”, a adăugat el.

Potrivit noului Cod Electoral intrat în vigoare la 1 ianuarie, în 2023 alegerile locale generale ar putea avea loc pe 29 octombrie sau 5 noiembrie.


Abonați-vă la canalul de Telegram NewsMaker în română. Relatăm despre cele mai importante știri din țară și de peste hotare.Vreți să susțineți ceea ce facem?

Puteți contribui la realizarea jurnalismului calitativ. Pentru aceasta, puteți contribui printr-o donație unică prin sistemul E-commerce de la maib sau puteți întocmi un abonament lunar pe Patreon! În acest mod, puteți fi parte a schimbării în bine pentru Moldova. Datorită contribuției dvs, noi vom avea posibilitatea să transformăm în realitate și mai multe proiecte noi și importante și, ceea ce este la fel de important, să rămânem independenți. Indiferent de mărimea contribuției, veți primi un mic cadou. Accesați linkul pentru a fi complicele nostru. Nu este greu, ba chiar plăcut.

Susțineți NewsMaker!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: