„Nu vreau să fac rău echipei”. Nata Albot nu va candida pe lista PAS la alegerile parlamentare
Full Article 2 minutes read

„Nu vreau să fac rău echipei”. Nata Albot nu va candida pe lista PAS la alegerile parlamentare

Jurnalista Nata Albot a anunțat că se retrage de pe lista Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pentru alegerile parlamentare din 11 iulie. Anunțul a fost făcut în cadrul ediției din 21 mai a emisiunii „Internetul Grăiește”.

Nata Albot a precizat că nu se simte vinovată cu nimic, însă nu vrea să dăuneze imaginii PAS din cauza scandalului provocat de informațiile cu caracter personal făcute publice de către fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției Gheorghe Cavcaliuc, actual președinte al Partidului Acasă Construim Europa (PACE).

„Eu am înțeles că este ușor să distragi oamenii de la ce este mai important. Nu m-am cerut în politică, nu m-a interesat fotoliul de deputat. Nu pot spune că este visul vieții mele și aș face totul să se întâmple. Mi-aș fi dorit, pentru că am curaj și am voce. Ar fi fain astăzi să vă molipsesc pe toți cu acest curaj. Toată lumea nu se teme de ei. În contextul celor spuse, am decis să prioritizez în clipa aceasta, ținând cont de cauza comună ca acasă să fie bine și de cauza unei echipe care își dorește ca acest bine să se întâmple. Ținând cont de toate acestea, am ținut să nu fac mai mult rău echipei. Este evident că le-aș face în această campanie, pentru că voi fi folosită. Am decis să mă retrag de pe lista PAS. Mulți oameni vor jubila, dar puțin mă interesează. Vreau ca pe 11 iulie să mergem la vot și să avem ce sărbători. Nu vreau ca prezența mea să fie folosită pentru un rezultat mai prost”, a explicat Albot.

 

Tot astăzi, jurnalista a povestit propria versiune a situației de acum 5 ani, când în urma unui control la Aeroportul Internațional Chișinău, asupra sa au fost depistate 0,78g de canabis.

x
x

Spelling error report

The following text will be sent to our editors: